Ingredienser
4 portioner
- Kalkon Cabanossi
- Korvbröd
- Rostade sesamfrön
- Sriracha mayo (finns att köpa färdig på flaska i den asiatiska hyllan)
- 1 gurka
- 1 dl strösocker
- ½ dl ättiksprit (12%)
- 2 dl vatten
- 3 msk finhackad bladpersilja
Gör så här
- Skiva gurkan tunt, gärna med en osthyvel, och lägg i en skål.
- Blanda ihop socker, ättika och vatten. Häll sedan över gurkan och blanda.
- Tillsätt den hackade bladpersiljan och låt dra i kylen ca 1 timme.
- Servera sedan grillad kalkon Cabanossi i bröd och toppa med gurkan, sriracha mayo och rostade sesamfrön.
![](http://toftebokalkon.se/cdn/shop/products/Cabannosi_23f68ae6-0075-4ac0-97d4-b883958838b2.png?v=1677956122&width=1946)
Kalkonkorv Cabanossi
Ordinarie pris
50 kr
Ordinarie pris
Försäljningspris
50 kr
Enhetspris
per
Pris från
![Kalkonkorv Cabanossi](http://toftebokalkon.se/cdn/shop/products/Cabannosi_23f68ae6-0075-4ac0-97d4-b883958838b2.png?v=1677956122&width=1445)
![Kalkonkorv Cabanossi](http://toftebokalkon.se/cdn/shop/files/Cabanossipickladgurka.jpg?v=1699218296&width=1445)