Ingredienser
4 portioner
- Kalkon Chorizo
- Korvbröd
- Rostad lök
- 1 fänkål
- Ca ¼ vitkål (lika mängd som fänkål)
- 2 dl lätt Crème fraiche
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 1-2 tsk dijonsenap
- 1 msk finhackad gräslök
- ½ tsk salt
- Svartpeppar
Gör så här
- Skiva fänkålen och vitkålen väldigt tunt, om möjligt använd en osthyvel.
- Lägg allt i en skål och blanda ner Crème fraiche, vitvinsvinäger, dijonsenap (efter smak) och gräslök. Blanda och smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå kallt en stund.
- Servera grillad kalkon Chorizo i bröd och toppa med fänkålscoleslawen samt rostad lök.
Kalkonkorv Chorizo
Ordinarie pris
50 kr
Ordinarie pris
Försäljningspris
50 kr
Enhetspris
per