Ingredienser
4 portioner
- 900 g färskpotatis
- 1 rödlök
- 2 msk finhackad färsk timjan (ca ½ kruka)
- 2 msk kapris
- 2 ½ dl lätt crème fraiche
- ½ dl majonnäs
- Salt
- Svartpeppar
Gör så här
- Tvätta potatisen noga eller skala. Koka potatisen och låt den svalna något.
- Skala och finhacka löken. Hacka timjanen och häll av vätskan från kaprisen.
- Rör ihop crème fraiche, majonnäs, rödlök, timjan och kapris. Smaka av med salt och peppar.
- När potatisen svalnat, dela den i mindre bitar.
- Blanda försiktigt potatisen med såsen i sen större skål och smaka av med ev mer salt och peppar.
- Servera potatissalladen direkt eller ställ i kylen tills servering.
Kalkonbröstfilé
Ordinarie pris
72 kr
Ordinarie pris
Försäljningspris
72 kr
Enhetspris
per